Hangi yapılar İmar affı barışından faydalanamayacak?
İmar affı barışı başvurusu nasıl yapılır İmar affı nedir?
Ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların kayıt altına alınması amacıyla 31 Aralık 2017'den önce yapılan konut ya da işyerleri için çıkarılan imar barışı başvurusu nasıl yapılır?
İmar barışı nedir?
İmar barışı affı e-devlet başvuru formu nasıl doldurulur?
Bakanlar Kurulu'nda çıkan karara göre imarsız yapılar artık kayıt altına alınacak.
Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan açıklamaya göre, mülkiyet sorunu nedeniyle arsa gözüken yapıların, resmi olarak doğalgaz ve su bağlatamama gibi sıkıntıların önüne geçilecek.
Ülkemizde 2017 yılından önce yapılmış ve bu durumda olan tüm binalar şehir, kat büyüklüğü, metrekare gibi herhangi bir şarta bakılmadan kapsam içerisinde olacak.
İmar barışı başvurusu yapmak internet üzerinden mümkün. İmar barışı affı için doldurabileceğiniz e-devlet başvuru formu ile imar barışından faydalanabilirsiniz.
Başvuruda binaya ait kaç daire olduğu, metrekaresi, yüzölçümü gibi ayrıntılar paylaşılacak. Başvuru tarihi bu yılın sonunda bitecek, hükümet gelen taleplere göre bu süreyi bir yıl daha uzatabilecek.
İmar Barışı başvuruları e-devlet üzerinden yapılabilecek. Yenileme ya da yıkım istenirse belediye mevcut imarı uygulayacak.
DETAYLAR İÇİN
BİZİ ARAYIN
BÜYÜKÇEKMECE
İMAR BARIŞI AFFI
BAŞVURU OFİSİ
EROL ÇELİK
Kentsel Danışman
+büyükçekmece imar barışı, +büyükçekmece imar affı hakkında, +buyukcekmece imar barışı başvuru ofisi, +imar affı başvuru ofisi büyükçekmece, +imar barışı nereye yapılacak, +imar barışı resmi gazete büyükçekmece, +İmar affı kanunu hakkında merak edilenler, +İmar barışı nedir büyükçekmece, +Büyükçekmece İmar Barışı çözüm merkezi, +A'dan Z'ye İmar affı - büyükçekmece, +imar barışı erol çelik - buyukcekmece, +2018 imar barışı neleri kapsıyor, +buyukçekmece imar barışı ofisi 2018,