Erçel Kentsel Dönüşüm
Kentsel Dönüşüm Tv : 0 850 303 0 734
MOD_REGISTER_PLUGIN_ALERT

Kentsel Dönüşüm Kira Yardımı Ne Kadar 2022 - 0543 347 6920

KENTSEL DÖNÜŞÜM KİRA YARDIMLARINA ZAM MI GELDİ ? KENTSEL DÖNÜŞÜM KİRA YARDIMI 2022 YILI NE KADAR ? KENTSEL DÖNÜŞÜM KİRA YARDIMI NE KADAR OLDU ? BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR ?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Son dakika haberine göre Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre KENTSEL ÖDNÜŞÜM KİRA YARDIMI ÜÇRETLERİNE ZAM GELDİ. Peki kira yardımı ne kadar oldu ? Kira yardımına zam mı geldi ? Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru şartları neler ? İşte konuya ilişkin son dakika haberleri ..

Bilindiği üzere Türkiye'nin bir çok yerinde KENTSEL DÖNÜŞÜM uygulama çalışmaları son hız sürüyor. Bunun için de tüm kat maliklerine KİRA YARDIMI ödeniyor. Kentsel Dönüşüm kira yardımından faydalanmak isteyen tüm kat maliklerimiz şartları yerine getirdiklerinde kira yardımlarından faydalanabiliyor. 

Kentsel Dönüşüm Kira Yardımı Ne Kadar, Arttı Mı, 2022 Zammı Belli Oldu Mu,  Ne Zaman Açıklanacak? - EMLAK 365

Son dakika haberine göre KENTSEL DÖNÜŞÜM kira yardımları arttırıldı. Buna göre İstanbul için hali hazırda 1.150.-TL olarak uygulanan kira yardımı EYLÜL AYI İTİBARİYLE 1.500.-TL'ye yükseltilmiştir.

KİRA YARDIMINDAN FAYDALANMAK İÇİN;

- Tahliye tarihinden itibaren en geç ( 1 ) yıl içinde başvurunun yapılması gereklidir,
- Binanın Kentsel Dönüşüme girdiğine ilişkin gerekli belgelerin tam olması gereklidir,
- Kira yardımından faydalanmak için Belediye'ye başvurunun yapılması gereklidir.
 
Hangi evrakla gereklidir ? Ben daha önce kira yadırmından faydalandım şimdi tekrar alabilirmiyim ? Kira yardımı için nasıl bir yol izlemeliyim ? gibi sorularınız için bizleri 0850 30 30 734 nolu kurumsal firma hattımızdan arayabilirsiniz.

KENTSEL DANIŞMAN
EROL ÇELİK



+2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar, +kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru, +kentsel dönüşüm, +kentsel danışman, +kentsel danışmanlık, +kentsel dönüşüm kira yardımı için nereye başvuru yapılmalıdır, +kentsel dönüşüm kira yardımı evrakları, +erçel yapı, +kentsel erol, +kentsel dönüşüm tv, +büyükçekmece kentsel dönüşüm, 

 

 

İletişim Bilgileri

Adres: FATİH MAHALLESİ ŞEHİT GAFFAR OKKAN CADDESİ NO:5/A  34175 BÜYÜKÇEKMECE  - İSTANBUL  Tel:0 850 303 0 734   E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Son Eklenenler

En çok Okunanlar